Saturday, January 31, 2009

Bubday Nana (31 Jan 86)





cewahhhh, kunun2 aku saje dok borak2 dgn nana..yg c bubday gurl ni plak dok sibuk dgn pet society kt facebook...dok kumpul point n duit katenyerrr...actually game tuhhh almost kwn2 aku kt team Sukses ni dok main...tp aku?even ade facebook skalipun, tetap dgn prinsip aku "Pemerhati PBB" sajooo..hahahaaa..n then, dok tgk2 c nana main game tu tetibe kt blkg aku dok mengire 1,2,3 HEPI BESDEY 2 U, HEPI BESDEY 2 U, HEPI BESDEY 2 U, HEPI BESDEY TO NANA...ye ke 23..hehehehe....muahssssss!!tp sebelum tu aku da cium pipi budak cumeyll ni sorg..hehehehe...well, even die tersenyum dgn celebration nii, but inside her heart, i know she's worried bout her daddy..to nana, sara da lalui keadaan yg sama sedang nana hadapi sekarang...anggap tu 1 ujian...ape yg jadi sekalipun, Allah lebih tau yang terbaik utk diri kiter sumer..trust me ok!!!n be strong enuf nana yg cumeyll...love yaaa!!!muahsssssssssssssssssss...hehehhe..



semntara tu, pic aku (xde citer sbnrnyer..tp mcm nerd jerr aku nengok??hehehehe) sje gatai tangan amik..hikk hikkk hikk..then yg burok tuuu?ahahahaha..di ambil oleh kwn sengal ku yg bernama corecheck..eheheheeee...tau x tu ape die?tu laaaa beg aku..ekekekeee..tp tu yg di snap dr bahagian yg depan...rmai yg ckp aku jahit sndiri..padahal?hellooooo..import dr pangkor yerrrr...huaahuaaahuaaaa..tp aku suke beg...cntik wpun burok?hoh?cmana tuhhh?eheheheee...cmana leh beli beg burok?haaa, alkisahnye..mse g vacation dgn fmili aku kt pangkor, (time tu dok kt Puteri Bayu Beach Resort - mmg aku recomment resort ni, esp chalet)..wktu tu mlm laaa..dok berjalan sorg2...yg sebenarnye dok mencari sotong kering utk mkn sbb mak aku pesan..dlm dok mencari, bkn sotong yg aku jmpe tp kain burok tu laa yg aku berkenan..haaa, apolagi sambar sajoooooo...dlm burok2 pun, tigo puloh hengget tau!!hehehe..tp x ksahlaaa, janji aku berkenan..amik jelahhh..lau x slh aku, da almost 2 yrs kot usia beg ni di tangan aku...x koyak pape pun cumaa.....keychain gajah yg dijahit sekali da tercabut..hihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

10 comments:

  1. tuan pya blog ni bila lak b'dys nye erk??

    ReplyDelete
  2. mls membca katenyerr...heheh
    my bubday 29 Mac larr...huhu

    ReplyDelete
  3. nanti kalo wat jgn lupa hajak elise ok..!!! kalo x sentap setahun,..!!! ekekekeke

    ReplyDelete
  4. hehe elise ,mak xmasuk campur kalo ko sentap..hehe..to sara yang chomel ni..cayang sara sangat..thanks 4 da support that i really need... cayang sukses.. cayang sume ...muaaaaaaaaaahhhh..

    ReplyDelete
  5. elise niiii..kt dlm blog die tego, tp kt luar mcm x knal kan?sentap jugakk lahhh..hikk hikkkkk
    xpe2, nnt lau ade bubday tuhh sara suh depa jmput...lau depa x jmput, elise sentap dgn diorg tau..ehehehehe

    ReplyDelete
  6. syg nana jugakkkkkk!!!!!!!
    bile nk tawen?
    ehehehe

    ReplyDelete
  7. ala..mummy takdek semlm...huhuhuhuh...nak mkn kek jugakkkk...

    ReplyDelete
  8. hehehe
    aidy ngok ngekkk
    ahahahaha

    ReplyDelete
  9. sedap tau kek tu roshi cygggggg...nyummmm nyummm

    ReplyDelete