Monday, October 19, 2009

Life & Love

da beberapa bulan lamanye aku x update blog..byk cerita..sedih, gembira semua da aku lalui dlm jangkamasa aku x update..apepun, kali ni aku jus nk update psl yg berlaku pd aku bru2 ni jer...

Life (Gembira) - sbb smlm 18 Okt 2009, adik aku Fairus da dpt ijazahnyer dlm jurusan Mass Comm. di UITM, Shah Alam. konvonye kul 8am, kul 5.30 da bgn n kul 6 da gerak ke sane..kunci jam kul 4.45 tp sedar kul 5.30..sbbnye aku terlalu ltih sehari sblm tuu...tp xpela, konvo adik aku nye psl, gagahkan diri jugak walau diri ini x segagah Kudaku Lari Gagah Berani..kikikiiii...Bb aku pn join same..sian die...kul 6 bergegas dr Puchong ke S.A..mse nk mnunggu pn, dpt lihat dlm mata dia yg keletihan..B, tenkiu so much...i Love u..hehehehe
Utk adikku, CONGRATULATIONS!!!hopefully akan dpt job yg bgus utk mase depan..

Life (Sedih) - ttg mak aku yg kene admitted d Hosp. Putrajaya sbb Demam Denggi..2 mlm bersengkang mata jaga die..n nk dijadikan cerita, nasib baikla adik lelaki aku, Jamil x kene admit sbb die ade tanda2 denggi..klu x, mmg panic la aku...2 kali jugakla adik aku g wad kecemasan utk blood test..ke sana ke mari aku dgn mak aku yg mse tu dlm keadaan lemah d wad 4B..kene pulak teman adik aku utk blood test..bkjn ape, tkut pengsan tgh jln...smntara die mnunggu, bergegas aku g tgk mak aku kt wad plak...huh, dgn keadaan aku yg x tdo time tu...mmg penat giler..teramat sgt yg aku sorg je tahu..huhu...jus mse aku jaga mak aku tu, rse hiba tgk keadaan mak..otomatik aku tringt arwah abah aku..aku tau die teramat sakit sbb ade 1 ketika, mse die bersandar d bahu aku, mak menangis...die asyik ckp yg die nk mati jer..n aku pn biasela, ikut sme nangis..huhuh..aku xnk cter pnjg psl ni cuma ape yg aku tau demam denggi ni mmg bahaya...bhy yg blh mbawa kematian..tp, alhamdulillah mak aku pn skrg mkin recover..cuma adakala die keletihan n slalu ckp sakit kpla..lpas mak aku discharged, Hosp Putrajaya 2 kali gak la call aku tnye kan cmana denggi ni leh kena...then, ade pihak dtg utk fogging kwsn yg aku duduk d Cheras niii..to my mom, harap2 dpt recover sepenuhnyer..I love u mom...






Love - semakin happy with him..tp biasela, dlm satu2 hubungan msti ade psg surut kan??same la mcm kami..cumanya, utk kali ni, aku tahu yg aku lbih menyayangi die dr yg sblm2 niii...kemaafan dan kepercayaan dah aku tanamkan dlm diri aku utk dia...1 yg aku tau, die yg terbaik utk aku...
ikutkn, every week jmpe..lau same2 cuti, togeder2 la g dating..hikkhikhikk..x pun, lau wkend aku keje, die akan amik aku blik dr keje..sian die..dah la penat keje, d tmbh lg dgn kerenah aku pulakkk...lau b bc blog syg ni kan, syg nk bg b cuti 1 hari...mksdnye ahad akan dtg ni la...b rest je kt umah??nk x?
hekkhekkhekkkk...(dtg pulak kesengalan aku ni haaa.. :p)



E N D o f T H E s t o r y

Saturday, September 26, 2009

R a y a

R a y a M o o d

assalamualaikum..hurmmm, lame btul x update blog nihh..almaklumlah, semenjak dua menjak internet kene blog kt opis niii, mmg terbantut laaa tiap pergerakan jari utk menaip..hehehe..ni pun, secara kebetulan aku tgh gunakan laptop adikku Amoi di ofis...thanx ye lalink..
well, xde ape yg menarik utk saat ni..cume lau bercerita psal mood raya dlm bulan Syawal skrg ni, secara telus nya mmg sederhana n biase jer...beraya pn kt kl jer...nk dijadikan cerita pun, ptt nye aku n fmily g beraya d Bandung n Jakarta..tp d sbbkan psal krisis Indonesia-Malaysia, H1N1 trus la mak aku kensel kan trip tu wpun aku da apply cuti selama 6hari semata2 utk holiday...adik aku yg nama fairus tu pun, kebetulan lak x sihat....haa, elok sgt la dgn pembatalan trip ke sana..
tiket flight dgn MAS??mmg burn la...huhuhu..tp xpela memandangkan harus pk kan keselamatan 1 keluarga, aku ikutkn sajo...sepanjang cuti raya, mmg xde ke mana pun..dok umah, tgk tv...g beraya pun setakat 2-3 buah umah jer...kikikiii...bestla jugak dok umah time raya ni sbb sblm2 ni pun klu raya asyik melilau jer..hehehe
Bb??huhuu..of course la die beraya kt kg die di Kedah....hari raya ke 4 bru la dpt berjmpe dgn die...:)
okla, aku pn da xtau nk taip ape...nnt2 lau aku lawat blog aku lg, aku ceritakan lg yerr...bubbyeeee...

Monday, August 17, 2009

Jalan2 @ Midvalley n D-9


Kami...

hehehe..ni cter aku mse off smlm..sblm kluar, aku msk la dulu..tp msk simple2 jelaaa...menu nye ikan merah grg msk smbal, sup sayur pucuk, telur dadar di tabur dgn ikan bilis grg & ubi kentang grg..hahaha..sedap x??ekekeke..lpas msk sumer, aku mndi2, touch-up, blow rmbut n tggu la kedatangan my Bb yg aku rindui slalu nii..hahah..gedik x statement aku??:p..ade la dlm 20 min aku tggu n bile die smpai jer adik aku bising suruh Bb aku msuk..huhuhu...aku pn suruh la Bb msuk..malu2 katenyer..hehehe..then die kenal2 la dgn adik2 aku..pastu trus la kuar...aku ade la tnye nk ke mana n die ckp nk ajak tgk movie..so, decide punye decide kitorg trus pg ke Midvalley..jgn xtau ye, nk cr parking punye psal smpai kene tawaf..yg aku ni biasela, membebel sbb xde parking..yg Bb aku plak die ckp, "sabar..nnt msti dpt parking"..aku lau da dgr die ckp cmtu, diam la mulut aku..n x lame kemudian, dpt la parking..akhirnye la kan..pastu trus la kitorg g tgk tiket..huhu, tau2 jelaa lau da midvalley..berjuta org..yg beratur nk tgk wayang pun rmai..Bb aku nk tgk cter D-9 (Disctrict 9)..then, lpas da amik tiket, trus g mkn..laporrrr!!!wpun aku msk, tp aku x mkn..die eat katenyer..xnk mkn nasi..hehehe..Bb mkn nasi cmpur..n aku mkn asam laksa..masamnyerrr!!!huhuhuuuu..lpas mkn, d sbbkan movie kami jam 6.30pm, kami pun jalan2 dulu dlm midvalley..waaaa, byk tmpt kami pegi..smpai letih laaa..sian Bb aku..sorry ye Bb sbb syg dera Bb jalan2..hikkhikkhikk..kami g tgk laptop, tgk org, mkn popia...tgk pameran camera..n lastly b4 nk tgk movie, kami g mkn aiskrim Sundae McD..yummyyy..hehhe..lpas da mkn ais krim, sblm nk tgk D-9, jln2 sekejap then tetibe terserempak ex-rakan kolej aku mse kt UNITAR, Sungkai..chinese guy...trus aku tego n bile die nmpak aku blh pulak die pggil aku "N O R A"....eee, x glemernye nama tuu..ekekeke..trus la aku betulkan nama aku...hahaha..aku mmg lupe nama die n die 1 of the person yg aku nk jmpe sgt2 sbb mse kt kolej dulu mmg org ingt kami ade affair sbb nmpk kami mesra..tp padahal, non-ado!!!kami rapat mgkin sbb aku ni senang bergaul dgn org n die pun suke bergaul dgn kaum Melayu...well, actually masa pun x mengizinkan utk kami borak lame2 sbb kami sama2 nk cepat..then die bg Name card n die pn mnta no fon aku...bile da sling tuka, kami pun say gud-bye..then, aku pn cter la kt Bb aku psl chinese guy ni yg bernama LEO..hehehe..


Mr. Leo

then, jln2 g mse nk mnuju tgk movie..jmpe pulak dgn ex-classmate mse sekolah rendah..nama die Muhammad Fardy..woww!!what a small world..mmg bertahun la x jmpe..lau aku ingt blik, mse sekolah dulu die antara bdk lelaki yg aku slalu gaduh la...huhuuhu..n aku pn xde la bercerita lame sgt..lpas abis borak kejap, trus Bb aku tnye bdk laki tu sape..huhuu..so, aku pn cter la sape...jealous jugak Bb aku rupenyerr..besh besh besh!!hakk hakk hakkk...then, da bis sesi Jejak Kaseh, trus la msuk wayang..hurmm, cter ni psl Alien yg terkandas kt USA..mule2 aku blur..x faham cter tu psl ape..n aku cube sedaya upaya untuk memahami cter tu n finally aku dpt jugak faham..hehehe..lau korg nk tau ksah ape, korg g la tgk sndiri..around 9pm kitorg blik...dlm 9.30 aku da smpai umah..smpai umah, mndi2, trus bring2..sms kejap dgn Bb, pastu trus tdo...ZzzzzZzZ...


Our Love

H 1 N 1

hurmmm...sad news ttg mak ngah aku yg skrg ni dlm wad ICU kt Hosp. Kulim..adik aku yg lelaki pn smlm bru je blik dr Penang utk lawat mak ngah n pak ngah aku yg kebetulan dlm mse yg same di serang penyakit buah pinggang..mggu lepas, aku ade ckp dgn sepupu aku n tnye perihal cmna mak ngah aku blh dpt H1N1 tuu..n alkisahnye, rupenye2 lpas 3ari blik dr Hosp. BM utk jaga Pak Ngah aku, trus die dmam yg truk...n smpai skrg msih lg dlm ICU..dr nada die, aku tau die sedey...aku faham perasaan die..dr cerita adik aku, simptom yg ada pd mak ngah aku kt hosp tu mmg sama dgn simptom H1N1 yg sedang menular di Msia...sedey aku..bertambah sedih aku rse sbb pak ngah aku cuma tau yg mak ngah aku di wad biasa sbb dmam n die xtau sakit sbnr yg mak ngah aku sedang hadapi..x dpt aku bygkan keadaannya klu kedua2 sedara aku ni "pergi" dlm msa yg same...bkn aku nk mnta tp jus aku ter pk dgn situasi nya nnt if mereka da xde n cmana dgn seorg anak perempuan mereka yg msih lg berada di sekolah rendah..:(
apepun, aku harap..mereka akan sembuh seperi sediakala esp. mak ngah aku...

Friday, August 14, 2009

MC + Off Day..




hehehe...ni mlm aku mc, 12th Aug..mlm tu aku g teman ayah n adik2 aku mkn..kt area umah jekkk...gamba aku..?huhuhu..lupe nk snap..kikikiiii..




hehehe..kelakar tgk gamba dgn adik bongsu aku nehh..die ni pun, gile nk bergambar..pntang ade kamera, on sajo..yg pnting, even bru umo 6thn..lau die pegang kamera..mampu utk tgkap ga,ba die sndiri..kehhkehhkehh..

Monday, August 10, 2009

Sunday, August 9, 2009

Buah Tampoi...


hehehe..ni buah tamp0i..yummmm, nmpak sedap x??
tau x kenapa aku ltak entry dgn gamba buah nii..?sebabnyer, dlm byk2 buah yg aku da mkn..aku pling terrrriiinnngggiiinnnnnn sgt nk mkn buah ni sbb da lme sgt aku x mkn buah tampoi yg delici0us niii...da bertahun laaa aku x mkn n aku da lme x jmpe buah nii..even kt kdai buah pn mmg aku x jmpe....huhuuuu..

Saturday, August 8, 2009

Genting Trip...


mse ni nk menuju ke LRT Gombak...


dok tggu turn utk Sg Rejang trip..tp, blh pulak stuck tgh jln..jammed katenyer!!hehehe


lpas makeup..nk g dinner!!!da laporrrr..


huhuh..me n teddy yg besor!!cumeylll



pic byk kt hp TL aku...huhu..yg pnting, even kegembiraan kami disabotaj oleh pihak yg x bertanggungjawab..tp kami ttp teruskan perjuangan outing yg terakhir ini...wpun aku sorg je pmpuan tulen dlm outing tu, tp aku di jaga dgn baik oleh mereka2 yg x tulen itu...kehhkehhkehhh....apepun kami enjoy!!! n coming trip with new team staff...
Lang Tengah Island...bile??
hehehe...akan diberitahu kelakk....



Wednesday, August 5, 2009

iHateThisKindOfFeeling



Miss My Bb ;(

Tuesday, August 4, 2009

Cake + Aquaria KLCC + The Proposal


Bubday Cake: 1st time Bb celebrate Bday..huhuhu (rse :(..tp happy cos aku org yg pertama..) n Kek itu d mkn dgn byk oleh Bb...yummyyyy...
tO Kocek, tq so much..my Bb said, sedap...hehehe
The Proposal: tgk dlm keadaan yg mengantuk, tp asyik ketawa... :D



Aquaria: 1st time utk Bb, 2nd time utk aku...

Conclusion: L.O.V.E

Friday, July 31, 2009

My Bb's Bubday


AP Birthday to him...tp smlm da wish..hopefully die sentiasa happy, gembira, sejahtera hendaknye...owez happy dgn aku...panjang umo n yg pling peting, di murahkan rezeki..boleh la cepat kawen dgn aku...ekekekeee (gedixxx tak??) hehehe...
Happy Birthday Bb...Love u so much!!

Tuesday, July 28, 2009

Namanya Mojo


ini Mojo...kucing baru kt umah...mata biru...kecik lagi die ni tp xtau la berapa bulan..Mojo ni betina tp perangai, mcm jantan..huhu...asalkan kuar dr sangkar, haaaa..mule la nk geget kaki org..xpun, letak atas sofa...siaplaa sape yg dok dekat dgn die...nk menggeget je keje nyer..tangan aku, xyah ckp la..calar balar..hihihiiii...Mojo ni kuat makan...die pnh mkn aiskrim, dodol durian, roti yg ade susu..n bile die nmpak kter pegang pinggan, haaa..mule laaa nk nyibukk...tp lau bab mandi, aiyooooo..punye laa susah...lau x berdarah di sbbkan kene geget or kene cakar, tu bukan di namakan Mojo...hahaha..apepun, aku gmbira sbb die ade...die la peneman mse aku sorg2 kt umah..hehehe

Aku & Mereka

well, aku da lame x update blog...smlm ntah cmana, tetibe aku rse nk cter serba sikit psal2 kwn2 yg bergambar dgn aku secara berdua...mereka2 ni sumer kwn2 kt Sukses...n hanya mereka yg aku bergambar bersama...byk yg aku belajar psal kwn...ade yg kter blh trust, n ade yg kter xleh trust..berckp psal kwn, even org tu kter nmpak jahat, yg tu la sbnrnyer yg kter blh pcaya n jgn di sangka org yg kter nmpak baik, sbnrnye di blkg kter la yg buat onar ttg diri kter..



1. Nurul - my best friend ever...1 batch dgn aku..cmana leh rapat pn aku x sure n aku pling senang utk bercerita everything dgn dia..yg pling penting, minah ni suke g holiday dgn Matin..pkwe kesayangan...n die seorg yg baik!!

2. Roshidayu - rapat mse msuk sukses...orgnye sgt ckp byk...dgn org yg die x knal pun die leh ckp byk..adoiyaiiiiii...n die byk bg advice kt aku...

3. Siti Marliza - ex-team aku dulu..smpai skrg rapat n kalau berdua blh ketawa smpai menangis...slalu jugak bercerita klu ade ape2..n yg pnting, kami ni same je..mudah naik angin dgn customer...huhuhuh..

4. Diana - kenal mse kt Sukses n pnh jd rapat suatu ketika dulu..happy go lucky..but, sadly aku n die da x berckp..rsenye da lebih dr seminggu kot...sbbnyer, hurmmmm..ntah laaa...mse rapat dulu, slalu jugak share cter...aku, diana, roshi n nurul...kami berempat..tp skrg da xde..n yg penting skali, die ni seksi...hahahaaa..



5. Noriza - sekapai dgn aku..dr penang...kenal mse kt Sukses..sblm kenal, kekwat je muke die ni..nyampah pun ade..hehehe..bestfriends die adalah Kocek, Hafiz n Nana..lau off same, mesti diorg berempat..ermm, jeles jugak sbb aku xde kwn yg mcm ni..hehehe..anyway, die ni...mcm bdk sekolah..kecik je org die...n comel lau die x pkai tudung..huhuhu...

6. Norasikin - knal mse kt sukses gak...kami lau jmpe kt ofis, slalu dok cium pp kanan, kiri n dahi..aiyoo...hehehe...dulu kwn baik die Hafiz...n kekwat jugak minah ni sblm knal...tp yela kan, x knal maka x cinta...yg best, suke dgr suara die..rock!!hahaha...aku pnh anta die blik dr keje...wktu mlm...jln nk msuk umah die tu, aiyooo..scary..huhuhuuuu...

7. Nurfarhana - atau pun nana...sgt peramah n syik ketawa...dulu baik, skrg pn baik tp yg aku perasan 1 psal die...skrg da pndai melaha org...adoiiii...kkdg rse nk tepuk mulot die..kehhkehhhkehh...n yg aku xleh lupe psl die...nana ni suke mkn ayam...hehehe..

8. Norzulaina - hehehe..minah cute ni..adik kpd Diana..die niii aku knal kt Sukses jugak..mse mule2 dulu, aku ckp ssh nk ingt nama die..ntah knp, aku pn x sure..hehehe..yg sng nk ingt psal die ni, die suke update blog n update psal comm yg terbaru..thanx ye Zue..hehehe

Friday, July 10, 2009

GURL TAGGED

1. who is the awesome person who tagged you? (don't forget to link)
Z U E
Pop Up!!!


2. tell us something about you..
Im d gurl called The Devil Wears Prada..lalalaaaa


3. what is your reason to blog?
sumthing that I can share with....

4. list and link 5 favourite post from your blog..

a) Aku Pernah (dedikasi utk B aku) - Pop Up!!!
b) All about LOVE - Pop Up!!!
c) After a year - Pop Up!!!
d) Lovely song - Pop Up!!!

e) Lovely Family -
Pop Up!!!

5. tag 5 awesome people and inform them that they have been tagged by you..
A N Y O N E


6. Post this entry with the title GURL TAGGED

Friday, July 3, 2009

Stress & Frust

STRESS - dgn envir0nment keje yg mcm sial!!!!!"mereke" yg berkuasa itu sgt.....arrghhhh, no words to say!!!!let me maki them thru my heart!!!!so damnnnnn!!!

FRUST - dgn mereka yg telah gune kan kereta ku yg tlh ku usahakan utk dptkan kete ku itu selama sthun n then dis morning aku tgk di bumper kete ku yg lowed itu telah calar d sbbkan oleh "dia"....side kiri n kanan calar yg aku rse akan buatkan kete ku itu hodoh...no words to say too utk tnye "dia" langgar ape cos i da promise klu aku gaduh lagi, aku jus akan butakan mata n pekakkan telinga...klu aku xtnye n x cek condition kete, msti mereka tdak akan bgtau aku...bile aku tnye, bru "dia" mengaku...aku terdiam!!aku xtau nk ckp ape...hati aku mrh tp lidah aku kelu...aku tlalu frust!!aku sedih n akhirnya airmata aku laju mengalir di blkg seat kereta ku sndiri....aku frust kerana mse aku tiada kete dulu, klu nk pnjm kereta mereka aku hnya akn dpt ketika ujung bulan n bile gaji da kluar..tika aku kasi duit bulanan, bru aku dpt pinjam kereta mereka utk aku pg hiburkan hatiku ini...kete pdana n satria milik mereka, tidak penah sekalipun aku calarkan..aku ingin lihat kereta ku dlm keadaan baik jika di pulangkan semula padaku nanti, tp hari iniiii...aku sedihhhhhhh..tersangat sedihhhh...mane kereta mereka??hanya kawan2 ku yg terdekat saje yg taHu ke mana kerete mereka itu...x tergamak untuk aku ambil semula kereta ku itu kerana aku kasihankan mereka kerana aku sudah lalui hari2 yg susah tanpa kereta dan aku tahu bagaimana rasa kesusahan itu...rse frust ini telah ku smpan selama 3 mnggu dan hari ini x mampu lagi utk ku smpan perasaan ini...aku nk keluarkan rse sedih ku iniiiiii kerana aku benci perkataan sedihhh...wahai hatiku ini, gembirakan la hati tuanmu ini semula...

Saturday, June 27, 2009

Ngantuk + PWTC


(saje edit gmba..)

smlm aku blik keje kul 1.15am..blik je, mndi2 trus aku tdo sbb ngntuk (around 2.30am)...then, kul 6.30 bngun tdo (dgn mata yg terkebil2), mandi2, makeup, pkai bju kale biru, skirt putih, gelang tngan, cekak n rntai kale biru..with white highheel..pastu trus g PWTC..knp g PWTC?sbbnye mak aku DATO' KHADIJAH ABD RAHMAN (DATO' katenyer,..heheh) ade election utk bertanding untuk jawatan VP (Vice President) for Inbound segment dlm MATTA (M'sia Association of Tour & Travel Agent)..huhuhu..sblm nk vote tu, hurmmmm..mmg kelam kabut la dlm tuuuu..kecoh n da mcm dewan persidangan kt UMNO yg aku slalu tgk dlm tv tuhhh..huhuhu...nk tau knp aku leh terlibat? hehehe..sbb dulu b4 aku keje celcom, aku pnh involved dlm industri pelancongan ni..tlg2 mak aku laa n tau serba sedikit psal industry niii...yg aku plak, mse ANNUAL MEETING (b4 voting) plak asyik dgr n kepala aku tepu sbnrnyer dsbbkan mengantuk..yelaaa, kan smlm tdo lmbt...da pkul 11.30, dewan still kecoh...at last, bile da lme sgt, aku, Fairus (my sis), my mom n staff2 die trus kuar utk mark bg tiap2 jwtn yg di pertandingkan pg td...lega jugak laa aku sbb arini plak aku keje 3.45...utk part aku, aku kene cross utk 7 jwtn tp lupe la plak ape die n slh satu harusla utk my mom kan...hehehehe...then, bile da sttle sumer, trus aku blah dr PWTC dlm kul 1tghari...rushing laa aku sbb aku xnk lmbt dtg keje...pastu dpt lak call dr my bro, suruh anta g Jln Imbi utk anta keta sewa...adoiyaiii, lg la aku rushing...setgh jam jugakla aku drive..smpai je trus mndi2, makeup2 n trus kuar dr umah..jln jammed!!adehhhh...then, mse on d way tu, blh ade perlanggaran antara kete waja yg adik aku drive dgn moto!!!hohoooo...hahaha, biase la lau da jd cmtu..harus laaa lg jammed kt tgh jln tuhh..yg aku plak follow dr blkg n tgk laaa but nasib baikla x teruk...tp biase la, bgaduh la adik aku dgn bdk laki yg bw moto tu...slh sape tu kurg pasti plak aku!!!settle sumer, trus g jln imbi..sttle jer, trus adik aku anta g Celcom...kul 3.25 kot aku smpai...kul 4pm bru start keje...n just now je, mak aku sms..mak aku dpt jwtn VP Inbound..lalalalaaa...x sia2 aku bngun seawal semata2 utk vote mak aku!!hehehe..oklah, setakat tu je...sekiannnnn..

Saturday, June 20, 2009

My Lovely High HeeL...


ni la rupe kasut aku lpas kejadian kene hit by damn taxi yg bodo yg sengal yg celaka yg sial!!!!bg aku laaa, driver2 taxi kt Msia niii mmg no manners!!aganknye, lau Msia ni xde undang2, msti2 diorg2 ni akan simply langgar org awam..bodoh!!bongok......

Wednesday, June 17, 2009

March Personality (From FB)

Below are the analysis result


For Siti Sara who birth on month March below are their affection analysis :

- Attractive personality
- Affectionate
- Shy and reserved
- Secretive
- Naturally honest, generous and sympathetic
- Loves peace and serenity
- Sensitive to others
- Loves to serve others
- Not easily angered
- Trustworthy
- Appreciative and returns kindness
- Observant and assess others
- Revengeful
- Loves to dream and fantasize
- Loves travelling

Wednesday, June 10, 2009

Aku Pernah...


aku pernah abaikan dia..
aku pernah sakitkan hati dia..
aku pernah cuba utk lepaskan dia..
aku pernah biarkan dia bersendirian...
aku pernah buat dia dalam kesedihan..
aku pernah biarkan dia dalam kesakitan..
aku pernah minta dia utk cari yg lebih baik dr aku..

ni semua hanya kerana aku rasakan dia terlalu baik utk aku..
tapi kini, akan aku pastikan "pernah" itu ku buang hanya kerana kasih aku pada dia...


tidak akan sesekali aku pernah untuk biarkan dia berseorangan...

Thursday, June 4, 2009

24yrs ago..


hehehehe....tringat kenangan mse kecik2 dulu....

Wednesday, June 3, 2009

Hop On Hop Off + aku yg kepenatan...

utk entry isnin lpas, ade team outing "KL HOP ON ON OFF"..alaaaa, pusing2 KL naik bus 2 tgkat 2..huhuu..xtvt ni jugak mnguruskan aku sbb asyik berjalan jerrrrr...letih yg smlm mse g Bukit Cahaya Ser Alam tu pn lum ilang lpas tu d tmbh dgn xtvt yg 1 ni...xtvt start around kul 10 pg n strt dr KLCC...tp kan, start kul 3 aku da start rse kepenatan yg amat sgt smpaikan aku ckp aku nk blik umah...tp ntah cmana mse on d way nk g Muzeum KL, aku ttdo dlm bus..aku rse almost 1hr..lpas dr tu..hohhh, trus aku jd segarrrrr....aku rse penat sbb d tmbh dgn kaki aku yg terseliuh sket mse futsal lpas dtg blik...adoiyaiiiiii....n dsbbkan demi kwn2 aku usahakan jgak utk trus bjalan...lpas abis naik bus tu, kami sumer g Pavilion utk dinner n plan utk tgk cter Terminator Salvation...tp x jd sbb seat akan duduk berterabur..so, cancel..then, trus berpecah..ade yg lpak starbucks smntara aku, B, Zahari, Afiq n Ekin samb karaoke kt Red Box...nyanyi smpai lebam n smpai kul 1.30 bru kitorg gerak blik...sian B aku...da la keje awal pagi...sanggup die teman kan aku..huhuhu..syg nye kt dier...hehehehe...kul 2 am lbih smpai umah, smpai jer trus mndi..then smbg sms dgn B..around 2.30 bru aku tdo...













Align Center