Thursday, January 29, 2009

semalam punye hal...(29 Jan 09)


semalam cter psal bdk2 dlm team kt tmpat keje aku ni..kwn2 aku byk betol yg update blog..ade yg tgh taip2 tulis cter psal life la, mostly byk bout fmili, love n kwn2..then ade jugak yg dok cari2 nk ltak background yg bru..sengal kan siorg ni?tp, aku pn same jugak sengal sbb dok update blog..hahahaha..p biarla, msing ade cara tsndiri utk luahkan ape yg diorg nk...
hurmm, smlm jugak ade buat bday celebration to our lovely fwens Corecheck (yg skema pkai neck tie tuhh..hehehe), Nazrul (yg pic black n white) & Kevin (oppsss..xde pic lorrr)..utk surprisekan diorg nie, TL Yusri buatla Buzz session, kunun nk terkejutan katenyer..yg TL Tuty plak, dok menunggu dgn kek yg telah dinayalakan api (hahah ayat skema) kt tepi pintu..yg staff2 lain plak tmsuk aku , sumer bdiri kunun2 nk bg pghormatan laaa, .tp, aiyoooooo..jenuh nunggu smpai api lilin nk mncecah di kek (tp nsib baik la ade lilin spare)...hahahhaa..mengong bt0l kan?tunggu punye tunggu punye tunggu..bulan x jatuh2 jugakkk..heheheh..finally, tamat jugak buzz session..n SURPRISE!!kedengaran la lagu negaraku yg bertajuk SELAMAT HARI JADI..heheheheheh...n bermula la sesi bergambar (tp part ni aku x join sbb kene koje n aku sibuk dok bc blog kt tmpt aku...pastu sesi makan2..menu, kek, domino piza sorg 2 keping, cekelat mekelat n air oren..nyam nyamm nyamm..hahahaha...da settle pe sumer, back to work...hehehehe..

hurm
m, smlm aku blik kul 8...so, cant wait utk blik awal sbb da nantok..tp aku dok tggu nk tgk last episode of puaka niyang rapik..wpun aku bkn pengikut setia cter niii tp bile tau tu last episode aku ttp excited nk tgk..hehehehe mcm biase, tukang amik aku blik dr keje adalah adik aku laa...hahahah..ujan menemani sepnjang perjalanan nk blik kt umah..smpai jer kt umah, duduk2 sekejap, buleh plak ade sesi bergambar dgn adik aku si Baby n Amen but opssss, sori yea pic x clear sgt..almaklumla amik dr fon camera nokia 2 megapixel..hahahaha..yg tgh tu (amen) ni la adik aku yg slalu amik aku lau aku blik keje mlm2...hahahaha...yg kiri tu nama nya baby..bru form 2..hehehe..tp yg teselit d blkg, tu la ayah tiri ku..huhuuhuuuu... da abis sumer, aku pn msuk bilik aku utk mndi mnda sbb japg nk tgk puaka niyang rapik...dlm 9.50 pm kot aku tgk laaa cter tu..smbil2 dok tgk tu aku mkn buah limau mandarin..hurmmm, tp kan hampeh tauuu cter tuuu..x menakutkan langsung...ending yg x seperti aku harapkan...huhuhuh..then, lpas abis jerrr cter tuh, aku naik tdo..hahaha..awalkan..biasela, b4 aku tgk tv aku da telan ubat..kan baru2 ni aku dmam, so kene la abiskan antibiotik n ubt sesema..tp harus tau yerr, ubat seseme ni mmg ngntuk..sbb tu aku tdo awl..lgpun, arini aku msuk keje 7.45am, sbb tu kene tdo awl..klalalalaaaa..but, b4 nk tdo pun, as usual la..ber smses la dulu..say gdnite...hehehehehe..n lastly, zzzZZzZzZZzz..

2 comments:

  1. tak sms aku pun sebelum tido...ang curang ek..??
    gagagagaga~~

    ReplyDelete