Thursday, April 16, 2009

st0ry on 15 april 2009

st0ry on 15 april 2009 ni la status kt gmail aku "we need to fight for justice and fairness!!!aku tersangat bad mood...so jgn kcu aku sbb aku xnk marah org yg xde kene mengene dgn kemarahan aku!!!" aku rse dlm 3-4 hariniiii aku badmood...tp smlm adalah hari yg pling mooooody utk bln April 09..mcm byk bnde je yg berlaku..tp smlm ttg kete n psal keje aku...actually smlm mood aku nk g keje sgt la baik...then, start la enjin kete..but, tetibe aku nmpak air bertakung kt side penumpang!!!trus aku tgk tgkap..hoh, terbuka dgn luasnya..then aku ingt psal smlm..hujan lebat!!trus mood aku yg baik di tarik n d cmpak jauh2!!nk menangis pn ade aku rse..aku yg berbaju kurung pn trus kuar dr kete amik towel n lap2 kan mne yg ptut utk kurg kan basah...da sttle sume, aku pn drive g keje...so, korg faham2 laa lau hati tgh sakit, so drive pun mencelah2....driver dpan drive slow mmg aku membebel sorg2 dlm kete wpun aku sorg je yg dgr..hahaha!!smpai ofis, parking lak xde...at last, aku parking dpn pulau kt garisan kuning...then, aku g kt am0i, bg kunci mnta tolong die untk cuci n keringkn kete aku....so, aku pn mulekan keje..then, da ready everything, tetibe aku rse menyirap dgn keadaan bebrapa org kt dept keje aku...ape die?hurmmm, xyah laaaaa aku cter kan ape2..biar aku n mereka2 sje yg memahami...bile keadaan ni berlaku, aku rse kn xde sape pun yg adil dgn org lain...there's no justice inside us!!n aku rse, biar la manusia tu luarannye nmpk jahat tp d hati ade kebaikan dr mereka yg berpura2 tunjuk baik tp hati mempunyai hati yg sgt busuk...berfikiran x kemana pun...dunia hanya sementara...so bg aku, biar la aku nmpak jahat dr segi pndangan mata org tp...hurmm, entahlaaaaaa...seharian aku tersangat bad mood..smpaikan ade 1 ketika aku hampir2 nk mengamuk kt workstation tp Afiq yg cool down kan aku....sehabisnyer aku cube utk tenteramkan diri aku...aku COBA!!
well, stop psal mood aku yg bad smlm...after aku abis keje kul 10 smlm, aku g amik kete kt amoi...mse tu aku dgn khai...then, tgk2 phang ade same...aku tgk la skali kete aku....kt pemijak kaki tu basah sket...hurmmm, tkut berbau hapak laaaa :(... then, kami g Anis Sup Utara kt Danau Kota...mule2 tu ingt xnk makan sbb kenyang + xde mood..then aku tgk amoi n phang dgn bihun sup nye n khai dgn Koewteow supnyerrrr...yumyyyyyy!!aku mmg tau Sup anis tu mmg sedap.....then, diorg da abis mkn, baru la aku order sup sajo..sup daging + ayammm...msuk kan pulak cili api kicap...huuuuu sedap!!!n pedassssss....tp aku mkn x abis punn..phang yg abiskannnn...lalalalala..mkn2, sembang2...then kul 11.30 bru blikkk....kul 12 smpai umah, mandi2 trus zZzZzz.....:)





5 comments:

  1. gambar atas tuh..!!!cewah..!!ehem..ehem...

    ReplyDelete
  2. berjalan je keje nye..
    special friend ke...???ngeeee

    ReplyDelete
  3. hehehehehe
    ofismate sajoooo..
    lalalalalaa

    ReplyDelete
  4. pon suka pix yg atas tuh!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. dak careline ker????
    xpenah nmpk pun....

    ReplyDelete